Ελλάδα

Σερέλης: «Όλοι ξέραμε την τελική έκβαση του ματς»

Πιο ανταγωνιστικό περίμενε το Λαύριο στην ήττα από τον Ολυμπιακό ο Χρήστος Σερέλης, ο οποίος τόνισε πως το μυαλό όλων είναι στο κομβικό ματς με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Μία πιο ανταγωνιστική εμφάνιση περίμενε από το Λαύριο, στην ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Χρήστος Σερέλης, ο οποίος πρόσθεσε πως η ομάδα του θα πρέπει να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμη στο ματς της χρονιάς με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

«Ήρθαμε να παίξουμε ένα ματς που σχεδόν την τελική του έκβαση όλοι ήξεραν ποια θα είναι. Δεν ήμασταν ευχαριστημένοι από το πως ξεκίνησε το παιχνίδι για εμάς. Περιμέναμε πως ο Ολυμπιακός θα ήταν πολύ δυνατός, αλλά δεν ήμασταν πολύ καλοί. Είχαμε μία καλή αντίδραση στη μέση του αγώνα. Βγάλαμε κάποια καλά στοιχεία. Το Σάββατο έχουμε το ματς της χρονιάς, έχουμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και είναι κρίμα να πάει στράφι. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης.

Ο Μιχάλης Περράκης, από τη μεριά του, είπε: «Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ δυνατά τεστ. Χαιρόμαστε να τα παίζουμε, αλλά άλλα είναι τα σημαντικά για εμάς. Το επόμενο Σάββατο έχουμε ένα ματς που σχεδόν είναι όλη η χρονιά. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και αφήνουμε αυτό παιχνίδι πίσω.. Το αφήνουμε πίσω και κοιτάμε το παιχνίδι του Σαββάτου που είναι ο τελικός της χρονιάς. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα κι Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x