Euroleague

Σκόλα στο sport-fm.gr: «Προβάδισμα στο ντέρμπι έχει ο Παναθηναϊκός»

Τη δική του πρόβλεψη όσον αφορά το επερχόμενο ντέρμπι «αιωνίων» του ΟΑΚΑ (6/12) για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας έκανε ο Λουίς Σκόλα στο sport-fm.gr.

Έπειτα από 13 χρόνια απουσίας από τα παρκέ της Ευρωλίγκας, ο Λουίς Σκόλα επέστρεψε στα ευρωπαϊκά γήπεδα για να βάλει μια τελευταία «πινελιά» στην πλούσια καριέρα του και να παραμείνει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης της Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο Αργεντινός σέντερ μίλησε στο sport-fm.gr για τις εντυπώσεις του από το ματς κόντρα στους Πειραιώτες, αναφέρθηκε στο τι ήταν αυτό που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, εκθειάζοντας παράλληλα τον Βασίλη Σπανούλη.

Επίσης, έδωσε το δικό του προγνωστικό ενόψει του επερχόμενου ελληνικού ντέρμπι στο ΟΑΚΑ για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, χρήζοντας φαβορί τους «πράσινους» με κύριο επιχείρημα τη δύναμη της έδρας τους, ενώ πρόσθεσε ότι και οι δύο «αιώνιοι» βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουίς Σκόλα στον Χρήστο Κατριμουστάκη:

Για το ματς κόντρα στους Πειραιώτες: «Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς. Διάβασε πολύ σωστά το παιχνίδι σε όλα τα "κομμάτια" του, ήταν σκληρός σε κάθε μονομαχία και σε συνδυασμό με το ότι εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε σχεδόν τίποτα όπως είχαμε σχεδιάσει, πήρε τη νίκη. Οι αντίπαλοί μας ήταν γενικότερα πιο επιθετικοί και το ήθελαν περισσότερο. Ο Σπανούλης ήταν εξαιρετικός, κάτι που βοήθησε όλη την ομάδα του και τους έδωσε ρυθμό».



Για το ντέρμπι των «αιωνίων»: «Πάντα πίστευα ότι η ομάδα που αγωνίζεται εντός έδρας έχει τεράστιο πλεονέκτημα σε σύγκριση με τον αντίπαλό της. Έτσι περιμένω να είναι και το ματς στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Συνήθως όμως τα παιχνίδια ανάμεσα τους είναι αμφίρροπα. Με την Αρμάνι, έχουμε αντιμετωπίσει και τις δυο ελληνικές ομάδες φέτος, όμως η αλήθεια είναι ότι δείχνουν να είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, τουλάχιστον από αυτά που είδα στα δύο ματς εναντίον τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x