Ελλάδα

Σκοτ: «Είμαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλω να βοηθήσω τον Άρη»

Πανέτοιμος να βοηθήσει τον Άρη, όποτε του ζητηθεί, δήλωσε ο Αντουάν Σκοτ, κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (12/4).

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Αντουάν Σκοτ, όπως δήλωσε ο ίδιος κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) για λογαριασμό του Άρη. Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως μπορεί να προσφέρει πολλά στο επιθετικό παιχνίδι των «κίτρινων» τόσο στο σκοράρισμα, όσο και στη δημιουργία.

«Έρχομαι σε μια κρίσιμη περίοδο της σεζόν. Έρχομαι σε μια ομάδα και πρέπει να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να μάθω την ομάδα, τους συμπαίκτες και να βοηθήσω να κερδίσουμε. Είναι καλό το φιλανδικό πρωτάθλημα, ξεπέρασα και τις δικές μου προσδοκίες. Είμαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά τώρα ήρθα σε μια νέα λίγκα και είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Άρη να κερδίσει», ήταν τα πρώτα λόγια του Αντουάν Σκοτ.

Για το τι μπορεί να κάνει στο παρκέ: «Μπορώ να σκοράρω, σουτάρω καλά, ελπίζω να μπορέσω να παίξω και καλή άμυνα. Από όσο γνωρίζω για την ομάδα υπάρχουν καλοί παίκτες και θα βοηθήσω στον τομέα του μακρινού σουτ και θα έχω ευκαιρία να δώσω τη μπάλα σωστά και στους ψηλούς που ξέρω ότι μπορούν να ποστάρουν».

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει άμεσα: «Είμαι έτοιμος γι’ αυτή την πρόκληση. Δούλεψα πολύ όλη τη χρονιά και το καλοκαίρι και με τις ομάδες που ήμουν πριν και ήρθα για να κερδίσω. Με ενδιαφέρει να κάνουμε τις νίκες. Δεν θέλω να μπερδέψω την ομάδα, θέλω να κάνω ότι πρέπει να για να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x