NBA

Σκότι Πίπεν: «Δεν μπαίνει ακόμα σε σύγκριση με Κόμπι-Τζόρνταν ο Λεμπρόν»

Ο Σκότι Πίπεν θεωρεί πως ο Λεμπρόν έχει δρόμο ακόμα μπροστά του για να φτάσει το επίπεδο των Κόμπι Μπράιαντ και Μάικλ Τζόρνταν.

Ο παλαίμαχος φόργουορντ και συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν,Σκότι Πίπεν, θεωρεί πως ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν μπορεί να μπει σε σύγκριση με τους Κόμπι Μπράιαντ και Μάικλ Τζόρνταν και ο λόγος δεν είναι μόνο τα λιγότερα δαχτυλίδια.

Μιλώντας στο ESPN, ο Σκότι Πίπεν δεν είναι έτοιμος να βάλει σε σύγκριση τον "Βασιλιά" με τους Κόμπι Μπράιαντ και Λεμπρόν Τζέιμς καθώς και οι τρεις παίζουν σε διαφορετική θέση.

«Δεν νομίζω ότι ο Λεμπρόν έχει ξεπεράσει τον Κόμπι Μπράιαντ. Και δεν νομίζω ότι μπορεί να μπει σε σύγκριση με έναν από αυτούς τους δύο θρύλους του αθλήματος (σ.σ. Κόμπι Μπράιαντ-Μάικλ Τζόρνταν). Τουλάχιστον όχι ακόμα. Κόμπι και Τζόρνταν ήταν δυο περιφερειακοί που το στυλ τους δεν μοιάζει πολύ σε αυτό του Λεμπρόν. Μοιάζουν πιο πολύ στον Κάιρι Ίρβινγκ. Και οι δύο παίρνανε την μπάλα στα χέρια τους στα κρίσιμα σημεία και κοιτούσαν πώς θα φτάσουν την μπάλα στο καλάθι και όχι να δημιουργήσουν φάσεις για κάποιον άλλον. Ο Λεμπρόν έχει το δικό του στυλ. Είναι ογκώδης, πολύ δυνατός και διευκολύνει τους συμπαίκτες του να σκοράρουν καθώς είναι πολύ καλός πασέρ."

Λευτέρης Τραϊκόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x