NBA

Σούπερ ενίσχυση με Ιμπάκα οι Ράπτορς!

Την απόκτηση του Σερζ Ιμπάκα από τους Ορλάντο Μάτζικ πέτυχαν οι Τορόντο Ράπτορς και ενισχύονται σε μεγάλο βαθμό στη θέση του πάουερ φόργουορντ. Στην ομάδα της Φλόριντα ο Τέρενς Ρος.

Μια σπουδαία κίνηση ολοκληρώνουν άμεσα οι Τορόντο Ράπτορς, καθώς τα βρήκαν σε όλα με τους Ορλάντο Μάτζικ για την απόκτηση του Σερζ Ιμπάκα και ενισχύονται σε μεγάλο βαθμό στη θέση του πάουερ φόργουορντ στην οποία υστερούσαν.

Ο Ισπανός διεθνής που κατάγεται από το Κονγκό έχει ενεργό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο είχε ξεκαθαρίσει στους Μάτζικ ότι δεν πρόκειται να το ανανεώσει, αφού επιθυμία του ήταν να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα υψηλότερων στόχων.

Τη λύση την έδωσαν για όλες τις πλευρές οι Ράπτορς... Η ομάδα του Καναδά πρόσφερε στην ομάδα της Φλόριντα τον Τέρενς Ρος και ένα draft pick πρώτου γύρου για το 2017, πρόταση που έγινε άμεσα αποδεκτή.

Με αυτή την κίνηση, η ομάδα του Ντουέιν Κέισι παρουσιάζονται ενισχυμένοι σε πολύ μεγάλο βαθμό, αφού η πεντάδα με Λόουρι, Ντερόζαν, Κάρολ, Ιμπάκα και Βαλαντσιούνας δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα στην ανατολική περιφέρεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x