Ελλάδα

Σπανού στον ΣΠΟΡ FM: «Πιστεύω ότι θα είναι ωραίο παιχνίδι το Ολυμπιακός-ΑΕΚ»

Την πίστη ότι οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα προσφέρουν ένα ωραίο παιχνίδι στον τελικό του Κυπέλλου που θα γίνει στην Κρήτη εξέφρασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η Άρτεμις Σπανού.

Αισιόδοξη ότι στον τελικό Κυπέλλου θα γίνει ένα ωραίο και ανταγωνιστικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ δήλωσε η Άρτεμις Σπανού.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Μπαμ και κάτω» που μεταδόθηκε από το Ηράκλειο, η σέντερ της Εθνικής γυναικών δήλωσε ανυπόμονη για το ματς που θα γίνει στα «Δυο Αοράκια».

Αναφερόμενη δε στην πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, τόνισε ότι η ομάδα δεν πτοείται με την ήττα από το Ισραήλ και θα τα παίξει όλα στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ στα παιχνίδια του Νοέμβρη.


Όσα είπε η Άρτεμις Σπανού

«Χάσαμε δυστυχώς με το Ισραήλ, αλλά τον Νοέμβριο παίζουμε έξω με τη Μεγάλη Βρετανία και εντός με το Ισραήλ και εκεί θα τα παίξουμε όλα. Την υγεία μας να έχουμε και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε».

«Ανυπομονώ να το δω. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει, αλλά πιστεύω ότι θα γίνει καλό ματς. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα Ευρωλίγκας και περιμένουμε περισσότερα πράγματα, αλλά και η ΑΕΚ είναι ιστορική ομάδα και πιστεύω ότι θα δούμε ένα ωραίο παιχνίδι».

«Μέχρι το τέλος της σεζόν έχω συμβόλαιο στην Πολωνία και μετά θα δούμε. Ακόμα δεν έχω συζητήσει για του χρόνου. Όταν τελειώσει η σεζόν θα συζητήσω με τους μάνατζέρ μου και θα δούμε τι θα κάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x