Ελλάδα

Σπανούλης: «Δεν υπάρχει… παράταση, σε χωριστά δωμάτια πλέον με την Ολυμπία» (video)

Ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους ήταν ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη γέννηση του έκτου παιδιού της οικογένειάς του, όπως φάνηκε με δηλώσεις του μετά το χαρμόσυνο γεγονός.

Με ένα μεγάλο χαμόγελο και με εμφανώς πολύ καλή διάθεση, ο Βασίλης Σπανούλης δεν αρνήθηκε να πραγματοποιήσει δηλώσεις μετά τη γέννηση του έκτου του παιδιού.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα του STAR και στην πρωινή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και ξεκαθάρισε με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση ότι αυτό θα είναι το τελευταίο παιδί της οικογένειας, σε σημείο μάλιστα που θα κοιμάται σε ξεχωριστά δωμάτια με τη σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου.

«Έκτο. Οι κόρες και οι γιοι μας είναι 3-3. Ισοπαλία, το λήγουμε. Όλα καλά πήγαν στην γέννα. Η Ολυμπία γέννησε με καισαρική. Έχουμε κάνει χιλιόμετρα. Είναι πολύ ωραίο. Συγχαρητήρια στην Ολυμπία που αντέχει αυτή την κατάσταση. Εγώ είμαι ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Σταματάμε. Δεν υπάρχει ούτε παράταση, ούτε τίποτα. Τώρα από μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια. Μας αρέσουν τα παιδιά, μας αρέσει η μεγάλη οικογένεια. Δόξα τω Θεώ να είμαστε καλά να έχουν υγεία τα παιδιά και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε να γίνουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία. Τον επόμενο τίτλο εννοείται θα τον αφιερώσω στο νεογέννητο. Το δωμάτιο δεν είναι έτοιμο. Κάτι έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει».


Για το αν θα ασχοληθεί κάποια από τα παιδιά με το μπάσκετ: «Ό,τι θέλει κάθε παιδί. Το κάθε παιδί μας θα ακολουθήσει τον δρόμο του, ό,τι αγαπάει και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα. Υγεία εύχομαι σε όλο τον κόσμο, αγάπη και υπομονή σε ό,τι δεν έρχεται όπως θέλουμε, υπομονή για να το διορθώσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x