Ελλάδα

Στάζει… μέλι για τον Πρίφτη ο Πονκρασόφ!

Το εγκώμιο του Δημήτρη Πρίφτη έπλεξε ο Άντον Πονκρασόφ, ο οποίος δήλωσε πως οι μέχρι τώρα εντυπώσεις του από τη νέα Ούνιξ Καζάν είναι εξαιρετικές.

Τη δουλειά του Δημήτρη Πρίφτη στην Ούνιξ Καζάν εξήρε ο Άντον Πονκρασόφ.

Ο έμπειρος γκαρντ τόνισε πως οι μέχρι τώρα εντυπώσεις του για την ομάδα είναι εξαιρετικές, ενώ μάλιστα την παρομοίωσε με εκείνη επί εποχής Αντρέα Τρινκιέρι.

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ομάδα είναι εξαιρετικές. Ο νέος προπονητής μας τοποθετεί σωστά και μας μαθαίνει πώς να είμαστε ομάδα. Σε μία καλή ομάδα δεν θα πρέπει να υστερεί κάποιος και θα πρέπει να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στα δύσκολα. Δεν έχω δουλέψει με τον Τρινκιέρι, αλλά πολλοί λένε πως η τωρινή θυμίζει την ομάδα που είχαμε τότε. Το παιχνίδι δεν βασίζεται σε έναν παίκτη, αλλά σε όλη την ομάδα και το πιο σημαντικό είναι πως όλοι καταλαβαίνουν πως ο πρωταρχικός στόχος είναι η νίκη. Όχι οι πόντοι και τα λεπτά συμμετοχής, αλλά η νίκη. Ο προπονητής μου έχει πει τι θέλει από μένα. Προσπαθώ να κάνω αυτά που θα μου ζητήσει και να μην ξεφεύγω. Μέχρι στιγμής, πιστεύω πως αμφότεροι είμαστε ευχαριστημένοι», δήλωσε ο Άντον Πονκρασόφ στην ιστοσελίδα «sport.business-gazeta.ru».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x