Ελλάδα

Στην Αθήνα ο Λεκαβίτσιους: «Τώρα καταλαβαίνω πιο έντονα πόσο φανταστικός είναι ο κόσμος του ΠΑΟ»!

Έτοιμος να κάνει τα πάντα, προκειμένου να επιστρέψει άμεσα στα παρκέ, εμφανίστηκε ο Λούκας Λεκαβίτσιους, που έφτασε στην Αθήνα. «Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας για τη στήριξή τους», είπε.

Στην Αθήνα, προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς του Παναθηναϊκού Superfoods και να ξεκινήσει άμεσα τη θεραπεία στο πόδι του, έφτασε τη Δευτέρα (28/8) ο Λούκας Λεκαβίτσιους.

Ο Λιθουανός γκαρντ απέφυγε τα χειρότερα, στον πρόσφατο τραυματισμό του στο φιλικό της Λιθουανίας με την Ισλανδία, καθώς γλίτωσε την επέμβαση και αναμένεται, τελικά, να μείνει εκτός από έξι έως οκτώ εβδομάδες.

Λίγη ώρα μετά την άφιξή του στην Αθήνα, λοιπόν, o 23χρονος γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ, λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ. Από ψυχολογικής άποψης αισθάνομαι καλά και νομίζω πως αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα σε κάθε τραυματισμό περνάς μια δύσκολη κατάσταση και είσαι στεναχωρημένος και απογοητευμένος.

Eιδικά τώρα που ήμουν πολύ κοντά στη συμμετοχή μου με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ. Αλλά ειλικρινά σας λέω ότι προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία και την αισιοδοξία μου και να κοιτάζω μπροστά.

Υπόσχομαι πως θα δουλέψω πολύ σκληρά για να επιστρέψω τελείως καλά το συντομότερο δυνατό
».

Δεν παρέλειψε, δε, να σχολιάσει και τη στήριξη από τους φίλους του Παναθηναϊκού, το τελευταίο διάστημα: «Γνώριζα από τα προηγούμενα χρόνια πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι φανταστικός.

Τώρα το καταλαβαίνω ακόμη πιο έντονα. Θέλω ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας για τη στήριξή τους όλα αυτό το διάστημα. Δεν το περίμενα. Τα μηνύματά τους μου δίνουν μεγάλη δύναμη. Είναι ακόμη ένα στοιχείο που με κάνει αισιόδοξο. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε τη στήριξή του κόσμου μας.

Ανυπομονώ να γίνω καλά και να αγωνιστώ σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ. Από την πλευρά μας, εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα για να τους κάνουμε χαρούμενους
».

Στο μεταξύ, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση. Εκτός έμεινε ο Κρις Σίνγκλετον για να ξεκουραστεί και αναμένεται αύριο (29/8) να τεθεί στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ, όπως και ο Κωνσταντίνος Μήτογλου, που θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους «πράσινους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x