Euroleague

Στρέλνιεκς: «Όσοι είμαστε καλά, να βγούμε μπροστά και να καλύψουμε τους τραυματίες»

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς αναφέρθηκε στους πολλούς τραυματισμούς που έχουν οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως και αυτό είναι μέρος της δουλειάς τους.

Εκρηκτική ομάδα με πολύ ταλέντο χαρακτήρισε την Μακάμπι ο Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο Λετονός γκαρντ έκανε δηλώσεις κατά τη διάρκεια της αναχώρησης του Ολυμπιακού για το Ισραήλ και πέραν του αντιπάλου, αναφέρθηκε και στους αρκετούς τραυματισμούς που έχουν οι «ερυθρόλευκοι», λέγοντας πως και αυτό είναι μέρος της δουλειάς τους.

«Η Μακάμπι είναι πολύ εκρηκτική ομάδα με ταλέντο. Παίζουν πολύ συχνά με 3 γκαρντ και πρέπει να βρούμε τρόπο να σταματήσουμε την δημιουργία και τον ρυθμό τους. Όλη η ομάδα, εξαρτάται από τα γκαρντ. Παίξαμε και ένα φιλικό πριν ξεκινήσει η σεζόν και τους γνωρίζουμε αρκετά καλά. Πρέπει να χτίσουμε το παιχνίδι μας κατοχή – κατοχή και να έχουμε διάρκεια σε καλά στάνταρ απόδοσης», είπε αρχικά.

Για τους πολλούς τραυματισμούς στην ομάδα: «Οι τραυματισμοί είναι μέρος της δουλειάς μας. Είναι ευκαιρία για όσους είμαστε καλά να βγούμε μπροστά και να καλύψουμε τους συμπαίκτες μας. Είμαστε εδώ να παλέψουμε ο ένας για τον άλλον και έχουμε τους ίδιους στόχους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x