Ελλάδα

Συγκλονιστικός Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Γελάω πολύ, γιατί μεγάλωσα στεναχωρημένος»!

Ανατριχιαστική ατάκα από τον Θανάση Αντετοκούνμπο, που συγκλόνισε όλους όσοι βρέθηκαν στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για τη συζήτηση με τους «Antetokounbros». «Δεν υπάρχει ρατσισμός, αλλά υποκρισία».

Μία ξεχωριστή εμπειρία έζησαν όσοι βρέθηκαν στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για τη συζήτηση με τους «Antetokounbros».

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο… ανακρίθηκαν από το κοινό, με τα δύο αδέρφια να μιλούν για όλα: Για την πορεία τους, το μπάσκετ, τον ρατσισμό… τα πάντα!

Μετά, λοιπόν, την επική απάντηση του ''Giannis'', που εξέφρασε την άποψη πως μπορεί να γίνει ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών, σε ερώτηση για το κατά πόσο πρέπει να πιστεύει κάποιος στον εαυτό του, ο φόργουορντ της Ανδόρας προκάλεσε ανατριχίλα στον κόσμο, λέγοντας: «Με ρωτάνε γιατί είμαι πάντα χαμογελαστός. Και τους απαντάω. Γελάω πολύ, γιατί μεγάλωσα στενοχωρημένος»!

Αναφέρθηκε, δε και στον ρατσισμό, σημειώνοντας: «Δεν υπάρχει ρατσισμός, αλλά υποκρισία. Εδώ υπάρχει υποκρισία, είναι χειρότερο αυτό. Στην Αμερική μπορείς να είσαι ρατσιστής, αλλά δεν κρύβεσαι. Αυτό είσαι.

Έχω δει ένα σχόλιο στο facebook, που κάποιος έλεγε "αυτοί δεν είναι Έλληνες", και συνάντησα τον ίδιο τύπο στην Γλυφάδα και ήρθε με το παιδί του και μου έλεγε πως "κάνετε περήφανη την Ελλάδα στο εξωτερικό, μπράβο"!

Εγώ πήρα απλά το παιδί του στους ώμους, έβγαλα μια φωτογραφία και μου είπε "έφτιαξες την ημέρα του μικρού, ήταν η καλύτερή του ημέρα"
».

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x