Ελλάδα

Συγχαρητήρια Κοντονή στην Εθνική Νέων

Τα συγχαρητήριά του στην Εθνική ομάδα των Νέων για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία έστειλε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες της Εθνικής ομάδας Νέων, για την άνοδό τους στην Α’ Κατηγορία, συνεχάρη ο Σταύρος Κοντονής.

Μάλιστα, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού είχε επικοινωνήσει με τον Ηλία Παπαθεοδώρου μετά την ήττα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από την Ισλανδία, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη νίκη επί της Κροατίας στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U20.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΓΓΑ:

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής συνεχάρη χθες το βράδυ τους αθλητές της Εθνικής Νέων Ανδρών μπάσκετ, τόσο εκ μέρους του Πρωθυπουργού όσο και προσωπικά, για την άνοδο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην Α’ κατηγορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κοντονής είχε επικοινωνήσει με τον προπονητή της Εθνικής Νέων Ηλία Παπαθεοδώρου και αμέσως μετά την ήττα από την Ισλανδία, που οδήγησε την Εθνική μας στον μικρό τελικό, για να του εκφράσει την εμπιστοσύνη του στο επίπεδο δουλειάς και ικανοτήτων της εθνικής μας, μεταφέροντάς του τη βεβαιότητα ότι η ομάδα θα κερδίσει στον μικρό τελικό την Κροατία και θα επιτύχει τον στόχο της
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x