NBA

Συναντήσεις με τρεις ομάδες ο Ντουράντ!

Ο Κέβιν Ντουράντ είναι ο πιο περιζήτητος «εργένης» του φετινού καλοκαιριού στο ΝΒΑ, με τις κορυφαίες ομάδες της λίγκας να πέφτουν στη μάχη για την υπογραφή του.

Ο σούπερ σταρ των Θάντερ, Κέβιν Ντουράντ, επέλεξε να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, για να μπορέσει να διεκδικήσει συμβόλαιο με ομάδα που έχει τις προοπτικές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο «KD», αν και μέσα στις επιλογές του είναι πάντα οι Θάντερ, αποφάσισε να συναντηθεί με τους Γουόριορς και τους Σπερς, ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο της υπογραφής του.

Και οι δύο ομάδες ήταν αρκετά ανταγωνιστικές τη περσινή σεζόν και όπως έχουν εκφράσει θέλουν να παραμείνουν στη κορυφή και τις επόμενες χρονιές, με τη προσθήκη του έμπειρου φόργουορντ να φαίνεται αρκετά δελεαστική.

Φανταστείτε, λοιπόν, μια τριάδα με τους Κάρι, Τόμπσον και Ντουράντ, ή μια αντίστοιχη με Λέοναρντ, Όλντριτζ και τον «KD».

Παρ’ όλα αυτά, οι Θάντερ φαίνονται αισιόδοξοι για την παραμονή του 27χρονου στην ομάδα, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει στις αρχές του Ιουλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x