Ευρώπη

Συνεχίζει με Σκαριόλο η εθνική Ισπανίας

Τη συνεργασία του με την εθνική Ισπανίας θα ανανεώσει τις επόμενες μέρες ο Σέρτζιο Σκαριόλο, καθώς αυτό αποφάσισε η ομοσπονδία, σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας.

Στην ανανέωση του συμβολαίου του με την εθνική Ισπανίας θα προχωρήσει ο Σέρτζιο Σκαριόλο τις επόμενες μέρες, κατόπιν επιθυμίας της ομοσπονδίας της χώρας.

Η είδηση αυτή έρχεται μέσα από τους κόλπους της ομοσπονδίας και ήδη έχει διαρρεύσει στον ισπανικό τύπο.

Ο 55χρονος τεχνικός δεν έκανε κάποιο σχόλιο σχετικά με το αν θα συνεχίσει ή όχι, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τους «φούριας ρόχας» στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για να μην επισκιαστεί η επιτυχία των παικτών του, όπως είχε αναφέρει.

Επίσης, με τρία χρυσά σε Ευρωμπάσκετ (2009, 2011, 2015) και ένα ασημένιο στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου (συν το φετινό χάλκινο) στο βιογραφικό του, ήταν φυσικό κι επόμενο να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων του ΝΒΑ, ωστόσο φαίνεται πως και ο Ιταλός ήθελε να συνεχίσει στον πάγκο της Ισπανίας.

Μαζί του θα συνεχίσουν ακόμα και οι Πάου Γκασόλ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Φελίπε Ρέγιες, καθώς αυτό επιθυμούν οι παίκτες, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόσα.

Τέλος, και ο Λούκας Μοντέλο θα παραμείνει στον πάγκο της γυναικείας ομάδας, καθώς έχει την ψήφο στήριξης του Γκαρμπαχόσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x