Euroleague

Τα βρήκε ο Σενγκέλια με τον Κάλινιτς (pic)

Τέλος στην κόντρα του με τον Νίκολα Κάλινιτς έβαλε ο Τόρνικε Σενγκέλια, μετά την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της σειράς ανάμεσα στην Μπασκόνια και τη Φενέρμπαχτσε.

Έσβησε η… φωτιά που άναψε ανάμεσα στον Τόρνικε Σενγκέλια και τον Νίκολα Κάλινιτς κατά τη διάρκεια της σειράς ανάμεσα στην Μπασκόνια και τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Γεωργιανός φόργουορντ πέτυχε σε εστιατόριο της Βιτόρια την αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης, όπου έδωσε εξηγήσεις στον Σέρβο αντίπαλό του και έτσι έληξε το θέμα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του τρίτου παιχνιδιού της σειράς, όπου η Μπασκόνια νίκησε και έκανε το 2-1, ο Σενγκέλια γύρισε στον πάγκο της Φενέρ και είπε: «Τώρα, ήρθε η ώρα μας». Η απάντηση ήρθε από τον Κάλινιτς μετά την πρόκριση της ομάδας του, στο τέταρτο ματς, όπου επιδεικτικά έδειχνε τον καρπό του σαν να φοράει… ρολόι, πικάροντας τους αντιπάλους τους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με μάρτυρες ο Γεωργιανός πλησίασε τον Σέρβο και φέρεται να του είπε: «Σε σέβομαι απόλυτα, αλλά και την ομάδα σου και αξίζετε τη θέση που είστε… Ελπίζω η Φενέρ να κατακτήσει την Ευρωλίγκα στο Βελιγράδι».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x