Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 ενημερώνει τους φιλάθλους της για την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ιωνικό Νίκαιας (18:00, Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου). Καλούμε τους φιλάθλους μας να προμηθευθούν εγκαίρως τα εισιτήρια τους για να αποφευχθεί ταλαιπωρία την ημέρα του αγώνα, καθώς επίσης και να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευση τους στο γήπεδο.

?? Τα εισιτήρια θα διατίθενται όπως κάτωθι, από το Ιβανώφειο:
ΔΕΥΤΕΡΑ: 18:30-21:30 (7 ευρώ)
ΤΡΙΤΗ: 15:00-21:00 (7 ευρώ)
ΤΕΤΑΡΤΗ: 10:00-13:00 (7 ευρώ), 16:00-Έναρξη αγώνα (10 ευρώ).
?? Επαναλαμβάνουμε την έκκληση για έγκαιρη προμήθεια εισιτηρίων, καθώς το ενδιαφέρον είναι ήδη μεγάλο και για φίλαθλη συμπεριφορά καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς το πρωτάθλημα είναι ακόμη στο ξεκίνημα και σας χρειαζόμαστε σε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες.
Επισημαίνουμε, επίσης, ότι το κάπνισμα απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ.
?? Τα Εισιτήρια Διαρκείας ισχύουν κανονικά και θα υπάρχει προπώληση και για τα εναπομείναντα της τρέχουσας περιόδου (από 50 και 70 ευρώ για όλα τα υπόλοιπα ματς της σεζόν), τις παραπάνω ώρες και ημέρες.
?? Οι δημοσιογραφικές και λοιπές διαπιστεύσεις, πέραν αυτών των ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΠΣΑΤ, ΓΓΑ, ΣΕΠΚ, ΟΔΚΕ, ΕΟΚ και λοιπών φορέων, δεν θα ισχύσουν.
?? Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν αρμοδίως για τη διαπίστευσή τους για τον συγκεκριμένο αγώνα, όπως και οι τεχνικοί Ρ/Σ και τηλεοπτικών σταθμών. Η πρόσβαση στην Κερκίδα Τύπου θα ελέγχεται αυστηρά και αφορά μόνο σε δημοσιογράφους και τεχνικούς, όπως και στις θέσεις VIP, οι οποίες είναι ονομαστικές για τους κατόχους τους.
?? Τα μέλη της Ακαδημίας Μπάσκετ εισέρχονται δωρεάν.
?? Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε ζωντανή μετάδοση από το iraklis-bc.gr και το κανάλι μας στο Youtube.com (iraklis bc official).
?? ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ