Ελλάδα

Ταρνατώρος στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Χολαργός θα είναι αντάξιος της Α1»

Για την προσπάθεια που έχει γίνει στον Χολαργό και τις αλλαγές που έφερε η άνοδος στην Α1 μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο τζένεραλ μάνατζερ του συλλόγου.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή των Τόλη Κοτζιά και Σταύρου Χονδροθύμιου:

Για την εκδήλωση του Χολαργού: «Κάναμε μια γιορτή για όλο τον κόσμο. Η κεντρική ιδέα είναι ότι ο Χολαργός άλλαξε γρήγορα κατηγορίες και θέλαμε να μας γνωρίσει ο κόσμος. Ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία και ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Θέλαμε να το περάσουμε αυτό στον κόσμο. Χρειαζόμαστε ανθρώπους γύρω μας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Ήταν μια ευχάριστη βραδιά, τη χάρηκε ο κόσμος, γνώρισε την ομάδα. Μας έκανε καλό».

Για το πόσο έτοιμος διοικητικά είναι ο Χολαργός ενόψει της Α1Υπάρχει ένα καλό και συγχρόνως κακό στο ότι έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν. Από τη μια, δεν είχαμε βάρη από το παρελθόν, από την άλλη, έπρεπε να ξεκινήσουμε από την αρχή και να χτίσουμε κάτι. Οι εργασίες στο γήπεδο έχουν προχωρήσει. Έχει φτιαχτεί ο αγωνιστικός χώρος, τα αποδυτήρια κλπ. Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε αντάξιοι της κατηγορίας».

Για τις αλλαγές που έχουν γίνει στο γήπεδο: «Κάτω από την κεντρική εξέδρα έχει γίνε μια εξέδρα με καθίσματα πολυτελείας. Έχουν μπει 500 επιπλέον καθίσματα, οπότε έχει μεγαλώσει η χωρητικότητα πλέον. Το γήπεδο έχει πολλές ανάγκες. δεν μπορούσαμε να το διαμορφώσουμε όπως ακριβώς θέλουμε. Έπρεπε να ακολουθήσουμε και τις ανάγκες των υπόλοιπων τμημάτων».

Για τους ανθρώπους που βοηθούν οικονομικά την ομάδα: «Αυτή τη στιγμή κοντά μας είναι ο Γιώργος Δρόσος, βασικός επενδυτής της ομάδας. Ο Θόδωρος Καρατζάς μας βοηθάει οικονομικά, αλλά και με την εμπειρία του. Αγαπάει αυτό που κάνει. Έχουμε κάνει μια ευχάριστη παρέα, θα γίνει μεγάλος αγώνας, αλλά θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας».

Σε ποιον παίκτη του Χολαργού να εστιάσουμε: «Στον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Έχει προοδεύσει και τον πιστεύω πάρα πολύ. Δεν υπάρχει πρωταγωνιστής σε αυτή την ομάδα, υπάρχει πολύ καλή χημεία. Ο Λυκογιάννης από φιλοσοφία δεν αφήνει κανέναν να κουβαλήσει την ομάδα μόνος του».

Για τις διαφορές που εντοπίζει στο μπάσκετ σήμερα και παλιά: «Εκείνα τα χρόνια υπήρχαν πολύ καλοί παίκτες, ενώ τώρα υπάρχουν πολύ καλά κορμιά αλλά τεχνικά υπολείπονται. Αν συνδυάζονταν αυτές οι δύο γενιές θα ήμασταν… ΝΒΑ. Τότε το παιχνίδι δεν ήταν πολύ γρήγορο, βασιζόταν περισσότερο στο ταλέντο κάθε παίκτη».

Για τους Νίκο Γκάλη και Παναγιώτη Γιαννάκη, κατά τη θητεία τους στον Άρη: «Ζήσαμε απίστευτες στιγμές. Δεν έχει σημασία για τον Άρη αν δεν πήρε ευρωπαϊκό ή πόσα πρωταθλήματα πήρε. Σημασία έχει ότι έκανε τους φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα να τον υποστηρίζουν. Αυτό ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία. Ευτυχώς που υπήρχε και ο ΠΑΟΚ, γιατί αλλιώς ο Άρης δεν θα γινόταν τόσο μεγάλος. Αυτό το κάνει ο ανταγωνισμός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x