Ελλάδα

Τέιλορ: «Ανυπομονώ να γνωρίσω τον ΠΑΟΚ»

Ανυπομονεί να γνωρίσει τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη ο Μπράντον Τέιλορ, όπως δήλωσε σήμερα, με την άφιξή του στην Ελλάδα.

Λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι έφτασε στην Ελλάδα ο μικρότερος ηλικιακά παίκτης του ΠΑΟΚ, Μπράντον Τέιλορ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του «Δικεφάλου του Βορρά» δήλωσε ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να γνωρίσει τη νέα του ομάδα, όπως δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου.

Αμέσως μετά την άφιξή του, ο Τέιλορ μετέβη στο «PAOK Sports Arena», όπου γνώρισε τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, τον μάνατζερ της ομάδας, Τέλη Ζουρνατσίδη και τον προπονητή Σούλη Μαρκόπουλο, ενώ συναντήθηκε και με τον νέο του συμπαίκτη, Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Αναλυτικά

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να μιλήσω με τον προπονητή, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Νέα ομάδα, νέα πόλη, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και θέλω να τα γνωρίσω όλα αυτά. Έμαθα αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία διάσημη ομάδα, σημαντική για τους οπαδούς της, θέλω να δω τον τρόπο του παιχνιδιού και πως θα ταιριάξω εγώ μέσα στην ομάδα και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Είμαι ένα τεσσάρι με σουτ, μπορώ να παίξω και στο «τρία», αλλά πρωτίστως να κάνω αυτό που θέλει ο προπονητής μου. Και αυτό που περιμένω είναι πως θα βάλω το παιχνίδι μου μέσα στην ομάδα και πως θα αντιμετωπίσω έμπειρους παίκτες που θα με βοηθήσουν να βελτιωθώ».

Όσον αφορά τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του, ανέφερε: «Παίζω με ενέργεια και πάθος, αγωνίζομαι σκληρά σε κάθε λεπτό του αγώνα και δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x