Ελλάδα

Τέλος η Καπογιάννη, ανέλαβε τον Ολυμπιακό ο Μίσσας!

Ραγδαίες αλλαγές στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού, με τον Ερασιτέχνη να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με την Ελένη Καπογιάννη και την πρόσληψη του Κώστα Μίσσα στη τεχνική ηγεσία.

Νέα δεδομένα στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού!

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με την Ελένη Καπογιάννη και παράλληλα την πρόσληψη του Κώστα Μίσσα στη θέση του προπονητή!

Ο Έλληνας κόουτς ήταν μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής και πλέον αναλαμβάνει την καθοδήγηση της ομάδας από την άκρη του πάγκου, με στόχο το double εντός συνόρων (όπου, ουσιαστικά, οι Πειραιώτες παίζουν... χωρίς αντίπαλο), αλλά και το... κάτι παραπάνω στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών είχε προσληφθεί σε ρόλο τζένεραλ μάνατζερ ο Παναγιώτης Φασούλας, στο πλαίσιο των πολλών αλλαγών στο τμήμα το τελευταίο διάστημα.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει πως η Ελένη Καπογιάννη αντικαταστάθηκε από τον Κώστα Μίσσα, ο οποίος ήταν ήδη Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας και πλέον αναλαμβάνει πρώτος προπονητής του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x