Euroleague

Τεόντοσιτς: «Είχα αρχίσει να πιστεύω πως είμαστε καταραμένοι»

Ο Μίλος Τεόντοσιτς παραδέχτηκε τις… άσχημες σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό του όταν είδε το +21 να γίνεται -2 στον τελικό του Final Four, αλλά θεωρεί πως η ΤΣΣΚΑ άξιζε τον τίτλο της Ευρωλίγκας.

Φίδια έζωσαν για τα καλά τον Μίλος Τεόντοσιτς όταν η Φενέρμπαχτσε ανέτρεψε διαφορά 21 πόντων και βρέθηκε να προηγείται με δύο της ΤΣΣΚΑ. Ο Σέρβος γκαρντ το παραδέχτηκε, αλλά θεωρεί πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα και πήρε πανάξια τον τίτλο.

«Είχα αρχίσει να πιστεύω πως είμαστε καταραμένοι και πως θα ξαναχάσουμε με μεγάλη διαφορά. Όμως όλοι μας μείναμε συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και τον τίτλο. Το αξίζαμε», δήλωσε στον ρωσικό Τύπο.

«Όλη η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά. Δεν ξεχωρίζω κανέναν. Νικήσαμε έναν σπουδαίο αντίπαλο, με έναν φανταστικό προπονητή και δεν είναι τυχαίο που δεν τα παράτησαν όταν η διαφορά ήταν στους 21 πόντους. Φυσικά και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα. Ήταν πολύ ψυχοφθόρος ο τρόπος που τα καταφέραμε. Ίσως τελικά να ήταν γραφτό να πάρουμε έτσι τον τίτλο, σε έναν από τους πι δραματικούς τελικούς της ιστορίας. Έτσι, για να το θυμάται ο κόσμος», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x