NBA

Τεράστια νίκη των Ρόκετς στο Γκόλντεν Στέιτ

Με τον Τζέιμς Χάρντεν να κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι οι Ρόκετς επικράτησαν 122-121 των Γουόριορς στο Γκόλντεν Στέιτ αν και είχαν βρεθεί 17 πόντους πίσω στο σκορ.

Με μια μεγάλη νίκη των Ρόκετς επί των Γουόριορς στο Γκόλντεν Στέιτ σε ένα παιχνίδι με τρομερή εξέλιξη ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της νέας σεζόν του εφετινού πρωταθλήματος του ΝΒΑ.

Ο «μούσιας» με 27 πόντους στο ενεργητικό του μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του Χιούστον στη νίκη 122-121 αν και είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 17 πόντους.

Μάλιστα, η νίκη αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε ότι οι Ρόκετς είχαν «κεφάλι» στο σκορ μόλις δύο φορές στο ματς. Στην αρχή όταν προηγήθηκαν με 2-0 και στο τέλος λίγο πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης.

Ο Χάρντεν είχε 25 πόντους και 10 ασίστ, με τον Πολ να μένει στους 4 αλλά να έχει καλή αμυντική παρουσία στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη νέα του ομάδα. Στο τέλος υποχρεώθηκε να κάτσει στον πάγκο έχοντας ενοχλήσεις στο γόνατο.

Αυτός δεν ήταν το μόνο πρόβλημα που προέκυψε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι Γκριν και Κάσπι χτύπησαν σε γόνατο και αστράγαλο αντίστοιχα, ευτυχώς όχι σοβαρά, ενώ τραυματίστηκε και ένας διαιτητής στην τελευταία περίοδο με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με δύο.

Ο Γιανγκ για τους Γουόριορς είχε 23 πόντους με 6/7 τρίποντα, ο Κάρι 22 και ο Ντουράντ 20.

Το ματς ξεκίνησε με τους πρωταθλητές να κάνουν μια αρκετά καλή αρχή. Να προηγούνται με 22-9. Το Χιούστον απάντησε με ένα σερί 15-2, φέρνοντας το ματς στα ίσα. Ωστόσο και πάλι οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπο να ξεφύγουν στο σκορ.

Στην αρχή της τέταρτης περιόδου έχασαν τον Γκριν, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε στον πάγκο και το παιχνίδι άλλαξε. Οι Ρόκετς μείωσαν σε 104-101 και με μεγάλη προσπάθεια η ομάδα του Χιούστον πέρασε μπροστά στο σκορ με 122-121.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ καθώς ακολούθησαν δύο άστοχα τρίποντα, ένα του Χάρντεν και ένα του Κάρι αλλά και ένα δίποντο του Ντουραντ.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x