Ελλάδα

Τέτοιον παίκτη θέλει στον Παναθηναϊκό ο Πασκουάλ

Πιο κοντά στην πραγματοποίηση της τελευταίας του (όπως όλα δείχνουν) προσθήκης βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ποιο το προφίλ του παίκτη που θέλει ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ένα κομμάτι απομένει για να συμπληρωθεί το παζλ του νέου Παναθηναϊκού.

Το «τριφύλλι» δείχνουν να είναι πιο κοντά στην πραγματοποίηση της τελευταίας του (λογικά) καλοκαιρινής προσθήκης, μετά και την επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας με τον Τζέιμς Φελντέιν που θα συνεχίσει στον Ερυθρό Αστέρα. Άλλωστε, ο χρόνος πιέζει πιο πολύ πλέον και ο γκαρντ που θα αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκός προορίζεται για να καλύψει το κενό του Δομινικανού άσου.

Τα χαρακτηριστικά που θέλει ο τεχνικός της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ είναι συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη».

Δηλαδή…

Ο 45χρονος προπονητής θέλει παίκτη που να έχει τις προδιαγραφές να προσαρμοστεί άμεσα στο πνεύμα και στη φιλοσοφία της ομάδας. Οπότε, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι δεν πρόκειται να προτιμήσει αθλητές από συγκεκριμένες χώρες και αναμένεται να έχει ευρωπαϊκή εμπειρία και ει δυνατόν και από το κορυφαίο επίπεδο, από την Ευρωλίγκα. Άλλωστε, αρκετοί από αυτούς που αποκτήθηκαν φέτος δεν έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία και για αυτό σκοπεύουν στον Παναθηναϊκό να αποφύγουν την προσθήκη ενός ακόμη με αυτό το προφίλ. Ο Πασκουάλ θέλει παίκτη που θα είναι εξαιρετικός σουτέρ από τα 6,75 μ. Το καλό τρίποντο είναι ένα από τα στοιχεία που θέλει ο πρώην κόουτς της Μπαρτσελόνα να «πατήσει» ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν και επιθυμεί την απόκτηση ενός ακόμη… killer. Παράλληλα, οι περιπτώσεις που έχει στη λίστα του και «τρέχει» ο σύλλογος είναι με αθλητές που είναι καλοί στο κάθετο παιχνίδι. Δηλαδή, στη διείσδυση, αλλά και στη δημιουργία.

Ποιος γκαρντ θα είναι αυτός; Κανείς, εκτός των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, μπορεί να πει. Λογικά, θα μάθουμε σύντομα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x