Euroleague

Θ. Αντετοκούνμπο: «Φοβερό το κάρφωμα του Γιάννη, λυπάμαι για Πορζίνγκις» (video)

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε όχι μόνο για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια, αλλά και για το φοβερό κάρφωμα του Γιάννη και τον τραυματισμό του Πορζίνγκις.

Την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός θα αφήσει πίσω του την ήττα από την Μπάμπεργκ εξέφρασε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο εν όψει του αυριανού αγώνα με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ.

«Η σεζόν είναι μεγάλη, θα έχεις καλές και κακές μέρες. Γυρίσαμε στο πρωτάθλημα, κάναμε τη δουλειά μας, δουλέψαμε σκληρά τις τελευταίες μέρες και θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στα play offs, ώστε να παίξει η ομάδα όπως πρέπει να παίξει», τόνισε.

Όσο για το φοβερό κάρφωμα του Γιάννη στη νίκη των Μπακς επί των Νικς; «Ξύπνησα το πρωί και είχα 30-35 μηνύματα γι’ αυτό. Ήταν τρομερή φάση. Όμως όλα αυτό το επισκιάζει ο σοβαρός τραυματισμός του πολύ καλού μου φίλου και πρώην συμπαίκτη, του Πορζίνγκις. Είναι το χειρότερο που μπορεί να πάθει ένας αθλητής μέσα στη σεζόν. Πάντως ήταν τρομερή φάση του Γιάννη. Το έχω ξαναδεί, όχι στο ‘Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν’, αλλά το έχει ξανακάνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x