Ελλάδα

«Θα έχουμε να λέμε πως παίζαμε με τον Διαμαντίδη»

Οι συμπαίκτες του Δημήτρη Διαμαντίδη υποκλίνονται στο μπασκετικό του (και όχι μόνο) μεγαλείο.

«Είναι μέντορας»…

«Μακάρι να παίξει άλλα 15 χρόνια»…

«Αξίζει τα πάντα»…

«Θα έχουμε να λέμε πως ήμασταν συμπαίκτες του»…

«Το κενό του δεν θα αναπληρωθεί»…


Αυτά είναι μόνο μερικά από τα λόγια συμπαικτών του Δημήτρη Διαμαντίδη, οι οποίοι υποκλίνονται μέσω της SportDay στο μεγαλείο του.

Έλιοτ Γουίλιαμς: Άξιζε τα πάντα, για όσα έχει κάνει στην σπουδαία καριέρα του. Το διαπίστωσα μόλις ήρθα στον Παναθηναϊκό. Ο Διαμαντίδης κάνει το παιχνίδι να είναι απλό και τη ζωή μας στο παρκέ πιο εύκολη. Ο κόσμος ζήτησε να μη σταματήσει, αλλά θα δούμε. Μακάρι να συνεχίσει.

Σάσα Πάβλοβιτς: Ήταν απίστευτο αυτό που ζήσαμε. Αυτά που έχει πετύχει στην καριέρα του, στο μπάσκετ, είναι τρομερά. Το άξιζε. Δούλεψε σκληρά για να πετύχει στην καριέρα του. Είναι εκπληκτικός συμπαίκτης, είναι τιμή να τον έχουμε μαζί και κυρίως για τους νέους παίκτες που μαθαίνουν πράγματα.

Τζέιμς Φελντέιν: Είναι εκπληκτικό να τον βλέπεις. Να είσαι συμπαίκτης του. Είναι μέντορας. Με βοήθησε πάρα πολύ φέτος, στην πρώτη μου χρονιά στην Euroleague. Θέλουμε να κερδίσουμε για αυτόν. Θέλουμε να φύγει ως ο καλύτερος όλων των εποχών.

Μαρκίζ Χέινς: Ήταν μία απίστευτη βραδιά. Πάντα θα τη θυμάμαι στη ζωή μου, ήταν μεγάλη εμπειρία. Όταν σταματήσω το μπάσκετ, θα θυμάμαι ότι υπήρξα συμπαίκτης του έστω και για μία χρονιά. Την τελευταία χρονιά ενός θρύλου. Νιώθω πολύ περήφανος και χαρούμενος που αποτέλεσα μέρος αυτής της εκδήλωσης.

Τζέιμς Γκιστ: Είναι επιτυχημένος με όλη τη σημασία της λέξης. Έχει τον τρόπο, ξέρει καλά τι κάνει. Νιώθω περήφανος που είμαι συμπαίκτης του όλα αυτά τα χρόνια. Του εύχομαι τα καλύτερα και θα τα δώσουμε όλα να πάμε Βερολίνο και για εκείνον γιατί αξίζει τα πάντα.

Όγκνιεν Κούζμιτς: Τι να πεις για αυτόν τον παίκτη. Το άξιζε και με το παραπάνω. Πόσες φορές έχει καλύτερος παίκτης και ήταν καταλυτικός για την ομάδα. Πόσες φορές έχει βγει καλύτερος αμυντικός. Έχει κατακτήσει πολλά βραβεία. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Βινς Χάντερ: Είναι απίστευτος άνθρωπος, σπουδαίος χαρακτήρας και τρομερός συμπαίκτης. Είναι ο ηγέτης μας, είτε εντός, είτε εκτός παρκέ και το δείχνει συνέχεια. Είναι τιμή να συνεργάζεσαι μαζί του. Αξίζει τα πάντα. Τώρα τον έμαθα περισσότερο μέσω και της επικοινωνίας που έχουμε πλέον και από κοντά.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Θα είναι πολύ φτωχός ο Παναθηναϊκός μόλις τελειώσει η σεζόν. Υπάρχουν ρητά που λένε για το κενό που αναπληρώνεται, αλλά δυστυχώς το κενό του δεν θα αναπληρωθεί. Μακάρι να παίξει άλλα 15 χρόνια. Έχει πάρει την απόφασή του. Το μπάσκετ θα πρέπει να ευχαριστεί τον Διαμαντίδη για όσα έχει προσφέρει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x