Ελλάδα

Θέλει «βόμβα» με Μάλτση ο Παναθηναϊκός

Την κορυφαία Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια θέλει να ντύσει στα πράσινα ο Παναθηναϊκός, έχοντας ήδη καταθέσει μεγάλη πρόταση στην Εβίνα Μάλτση. Στο «παιχνίδι» και ο Ολυμπιακός.

Να πυροδοτήσει «βόμβα» με την απόκτηση της Εβίνας Μάλτση επιχειρεί ο Παναθηναϊκός!

Οι πράσινοι έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στην κορυφαία Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια, προκειμένου να ντυθεί ξανά στα πράσινα, μετά την πετυχημένη πρώτη της θητεία απ’ το 2000 ως το 2004.

Η 38χρονη γκαρντ έμεινε ελεύθερη από την τουρκική Μπότας και εξετάζει τις επιλογές της για το πού θα συνεχίσει την καριέρα της. Άλλωστε μιλάμε για την κορυφαία στο γυναικείο ελληνικό μπάσκετ, έχοντας στο παρελθόν παίξει σε Ισπανία, Γαλλία, WNBA, Τσεχία και Πολωνία!

Ο Παναθηναϊκός λέγεται πως προσφέρει πάνω από 150.000 ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια στην Μάλτση και… περιμένει την απάντησή της, την ώρα που οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Πάντως, μένει να φανεί και ποια θα είναι η στάση του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές θέλουν να δυναμώσουν κι άλλο, το προηγούμενο καλοκαίρι είχαν συνδεθεί εκ νέου με την Ελληνίδα γκαρντ και είναι πολύ πιθανό να κινηθούν εξίσου για την απόκτησή της!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x