Ευρώπη

«Θέλουμε να κρατήσουμε τον Τίμα»

Την επιθυμία της Χίμκι να διατηρήσει στο ρόστερ της τη νέα σεζόν τον δανεικό από τον Ολυμπιακό, Γιάνις Τίμα, εξέφρασε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Πάβελ Αστάχοφ.

O Γιάνις Τίμα δόθηκε δανεικός πριν από ενάμισι μήνα στη Χίμκι από τον Ολυμπιακό, καθώς δεν είχε τον χρόνο που επιθυμούσε από τον Ντέιβιντ Μπλατ. Οι «ερυθρόλευκοι», ήθελαν με αυτήν τους την κίνηση να δώσουν την ευκαιρία στον παίκτη να δείξει το ταλέντο του, με σκοπό να υπάρχουν ελπίδες παραχώρησής του τη νέα σεζόν.

Δεν είχε ικανοποιήσει με την παρουσία του στην ομάδα και με δεδομένο ότι έχει λαμβάνειν περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ, ο Ολυμπιακός δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο να τον… ξεφορτωθεί. Προς αυτή την κατεύθυνση, φαίνεται πως κινούνται οι δηλώσεις του general manager της Χίμκι, Πάβελ Αστάχοφ.

«Ο Τίμα είναι ένας δυνατός παίκτης που έχει δώσει πολλά στην ομάδα μας. Προσφέρει αρκετά, φυσικά και θα θέλαμε να τον κρατήσουμε και την επόμενη σεζόν, θα κάνουμε ό,τι γίνεται. Είναι πολύ νωρίς ακόμα όμως, όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν ολοκληρωθεί η σεζόν», ήταν τα λόγια του παράγοντα της ρωσικής ομάδας, που πιθανότατα σκορπούν αρκετά χαμόγελα στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x