NBA

Τιμωρία του Άλεν για επεισόδιο με τον Καλάθη

Η ένταση που προκλήθηκε μεταξύ του Νικ Καλάθη και του Τόνι Άλεν κατά τη διάρκεια προπόνησης των Μέμφις Γκρίζλις, ήταν ο λόγος που τέθηκε εκτός ομάδας ο Αμερικάνος γκαρντ στη χθεσινή ήττα με τους Τζαζ.

Εκτός φόρμας δείχνουν τις τελευταίες εβδομάδες οι Μέμφις Γκρίζλις και επόμενο ήταν αυτό να δημιουργήσει και ένταση στα αποδυτήρια της ομάδας που φέτος στοχεύει να στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας Memphis Commercial Appeal ο Τόνι Άλεν πιάστηκε στα χέρια με τον Νικ Καλάθη στη διάρκεια της χθεσινής (4/3) προπόνησης των Αρκούδων.

Έτσι, αυτή ήταν η αιτία που η διοίκηση της ομάδας τιμώρησε τον Αμερικανό γκαρντ θέτοντάς τον εκτός αποστολής στο χθεσινό (3/3) αγώνα με τους Γιούτα Τζαζ, επιρρίπτοντας ουσιαστικά στον Άλεν την ευθύνη για το περιστατικό. Μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει σχολιάσει τη στιγμή της έντασης.

Πάντως οι Μέμφις Γκρίζλις έδειξαν επηρεασμένοι από τις απουσίες και γνώρισαν την ήττα με 93-82, καθώς δεν αγωνίστηκε ούτε ο Ζακ Ράντολφ, τη θέση του οποίου στη βασική πεντάδα πήρε ο Κώστας Κουφός. Ο Νικ Καλάθης δήλωσε χαρακτηριστικά μετά το ματς που δείχνει το κακό… φεγγάρι που περνούν στο Μέμφις: «Αυτό το ματς έπρεπε να το κερδίσουμε. Ήταν μία κακή ήττα. Έπαιξαν καλύτερα από μας. Σε αυτό το παιχνίδι χρειαζόταν να νικήσουμε όποιον και αν είχαμε στο γήπεδο. Όλοι ήμαστε ικανοί να βοηθήσουμε».

Παρόλα αυτά οι Μέμφις Γκρίζλις βρίσκονται ακόμα στη δεύτερη θέση της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 42-17 πίσω από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και δείχνουν να έχουν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για να έχουν πλεονέκτημα έδρας στον α’ γύρο των πλέι οφ.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x