Ευρώπη

Το αντίο του Μπαρτζώκα στον Λουίς Ενρίκε

Το εγκώμιο του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, έπλεξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος γνωστοποίησε πως στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε πως ο συνάδελφός έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στους «μπλαουγκράνα», ενώ τόνισε πως στο ποδόσφαιρο υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πίεση απ’ ό,τι στο μπάσκετ.

«Προφανώς στο ποδόσφαιρο υπάρχει περισσότερη πίεση απ’ ό,τι στο μπάσκετ, γιατί όλος ο πλανήτης έχει τα μάτια του στην ομάδα. Του εύχομαι τα καλύτερα, για ό,τι έκανε για τον σύλλογό μας. Είναι ένας μεγάλος προπονητής, ο οποίος έχει κάνει καταπληκτική δουλειά», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον Λουίς Ενρίκε και πρόσθεσε:

«Μου είπαν ότι περίπου 350 δημοσιογράφοι ακολουθούν την ομάδα και γράφουν κάθε μέρα για τον σύλλογο και φυσικά υπάρχουν περισσότερες γνώμες, αλλά και περισσότερη πίεση. Ακόμη και ο Τσάβι είχε όταν έφυγε, πως ήθελε να αποφορτιστεί από την πίεση, που είναι μεγαλύτερη στο ποδόσφαιρο, απ’ ό,τι στο μπάσκετ. Ο Λουίς Ενρίκε έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον σύλλογό μας. Τον πρώτο του χρόνο στην ομάδα κατέκτησε και τους τρεις τίτλους, ενώ τη δεύτερη έκανε το νταμπλ, με πολύ καλό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ, θα έχουν και ένα άσχημο βράδυ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x