Μουντομπάσκετ 2023

Το προφίλ της Ελλάδας μέσα από τη FIBA (video)

Ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της Εθνικής και δηλώσεις των Γιάννη Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθη, Τόμας Σατοράνσκι και Τζο Χάρις δημοσίευσε η FIBA για να σκιαγραφήσει το προφίλ του ελληνικού συνόλου.

Το προφίλ της Εθνικής Ελλάδας παρουσίασε η FIBA, μέσω βίντεο που φιλοξενεί καλές στιγμές του συνόλου και δηλώσεις διεθνών Ελλήνων και αντιπάλων.

«Έχουμε τον καλύτερο παίκτη στο κόσμο κι είμαστε πολλοί παίκτες τριγύρω του που μπορούν να σκοράρουν. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να φτάσουμε μακριά. Στο σημείο που θα έχουμε μια ευκαιρία για μετάλλιο» σχολίασε ο Νικ Καλάθης, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε:«Έχουμε μια ομάδα που μπορεί να παίξει φανταστικό μπάσκετ. Μού αρέσει να παίζω μπάσκετ. Μού αρέσει να εκπροσωπώ την χώρα μου. Ελπίζω πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο».

Οι δηλώσεις των αντιπάλων επικεντρώθηκαν, όπως αναμενόταν, στον «Greek Freak», με τον Τσέχο Τόμας Σατοράνσκι να αναφέρει: «Είναι μοναδικός. Είναι τόσο δυνατός, μακρύς και αθλητικός και μπορεί να αλλάξει το ματς με πολλούς τρόπους».

Τέλος ο Αμερικανός Τζο Χάρις σχολίασε: «Το βλέπεις ότι θέλει να γίνει σπουδαίος. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο άθλημα αυτή τη στιγμή».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x