Ελλάδα

Το τιμ του Προμηθέα Πατρών στην Basket League

Δείτε ποιοι θα πλαισιώσουν τον Νίκο Βετούλα στον πάγκο του Προμηθέα Πατρών ενόψει της ιστορικής πρώτης σεζόν στα παρκέ της Α1.

Στελεχώνεται σιγά-σιγά ο Προμηθέας Πατρών ενόψει της ιστορικής πρώτης χρονιάς στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ (μετά την απόφαση του Φάρου να μείνει στην Α2). Αφότου χθες ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νίκου Βετούλα στην τεχνική ηγεσία, σήμερα ήταν σειρά να «κλείσουν» οι τρύπες και στις υπόλοιπες θέσεις του προπονητικού τιμ κι όχι μόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σταύρο Δανιήλ και τον Κώστα Ντούβα στο ανδρικό της τμήμα και τους καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Έτσι, το επιτελείο, που θα έχει την ευθύνη για το προγραμματισμό και την υλοποίηση των στόχων της ανδρικής ομάδας του Προμηθέα για τη χρονιά 2016-2017, αποτελούν οι εξής:

Μάκης Γιατράς (General Manager), Κώστας Μίσσας (Τεχνικός Διευθυντής), Νίκος Βετούλας (Head Coach), με άμεσους συνεργάτες τον Γιάννη Ελευθεριάδη, τον Γιώργο Σταθάτο και τον Κώστα Ντούβα. Χρέη Team Manager αναλαμβάνει ο Σταύρος Δανιήλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x