Ευρώπη

Τόμιτς: «Αν σκεφτόμαστε το παρελθόν, δεν θα καταφέρουμε ποτέ κάτι καλό»

Την θέση του για τον τρόπο που πρέπει να σκέφτεται και να λειτουργεί ο Ερυθρός Αστέρας, αποκάλυψε ο Μίλαν Τόμιτς, μια μέρα πριν τον αγώνα με την Μπρέσια για την 9η αγωνιστική του Γιούροκαπ.

Σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες δηλώσεις προχώρησε ο Μίλαν Τόμιτς μια μέρα πριν την κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Μπρέσια, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου για το Γιούροκαπ.

Ο 45χρονος τεχνικός εμφανίστηκε απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι απέναντι στην Μπρέσια και να επισημαίνει ότι ο Ερυθρός δεν πρέπει να κοιτά το τι έγινε στο πρώτο αγώνα ή το παρελθόν, αλλά να κοιτά μπροστά.

Για την ακρίβεια δήλωσε: «Αν σκεφτόμαστε το παρελθόν, δεν θα καταφέρουμε ποτέ κάτι καλό. Άρα, δεν σκεφτόμαστε το πρώτο παιχνίδι… Ασφαλώς, η Μπρέσια είναι πιο δυνατή για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενισχύθηκαν και με παίκτη. Είναι από τις δυνατές ομάδες της διοργάνωσης… Δεν σκεφτόμαστε τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων ή τα παιχνίδια που ακολουθούν στο πρόγραμμά μας. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ο επόμενος αγώνας μας, κόντρα στην Μπρέσια».

Επιπλέον, ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα επισήμανε ότι η ομάδα του για να επικρατήσει θα πρέπει να παρουσιαστεί σκληρός τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε: «Το παιχνίδι εναντίον της Μπρέσια είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα αγωνιστούμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και πρέπει να βγάλουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ώστε να κερδίσουμε. Πρέπει να βγάλουμε δυναμική αντίδραση σε όλους τους τομείς, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, προκειμένου να βρούμε πολλούς εύκολους πόντους στο τρανζίσιον και στις κόντρα επιθέσεις. Όταν παίζεις εντός έδρας, αυτός είναι ο τρόπος για να πάρεις τα παιχνίδια».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x