Euroleague

Τόμιτς: «Να αντιδράσουμε από αύριο κιόλας»

Να αφήσουν πίσω τους την άσχημη εμφάνιση και την βαριά ήττα από την Χίμκι και να κοιτάξουν την επόμενη μέρα οφείλουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Μίλαν Τόμιτς.

Στην έλλειψη αντίδρασης από πλευράς Ολυμπιακού όταν η Χίμκι κατάφερε να χτίσει διαφορά στάθηκε με δηλώσεις του ο Μίλαν Τόμιτς.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου τόνισε πως η εικόνα των ερυθρολεύκων ήταν άσχημη ωστόσο πρέπει να υπάρξει αντίδραση από την επόμενη κιόλας ημέρα και οι Πειραιώτες να εμφανιστούν καλύτεροι από το επόμενο κιόλας παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Πολύ άσχημο παιχνίδι για 38 λεπτά. Δεν αντιδράσαμε καθόλου, η Χίμκι μόλις πήρε τη διαφορά φάνηκε πως τελείωσε το ματς. Η έλλειψη αντίδρασης πρέπει να μας προβληματίσει. Η δουλειά μας είναι να κοουτσάρουμε και οι παίκτες να παίζουν, όσο κουρασμένοι κι αν είμαστε όλοι. Δεν μπορούμε να ψάχνουμε δικαιολογίες. Ο καθένας πρέπει να κάνει ότι μπορεί να βγει από αυτή την κατάσταση.

Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, πρέπει να κερδίσεις ματς, να αλλάξει το τσιπ στο μυαλό. Δεν μπορώ να πω τι έφταιγε ακριβώς, η εικόνα μας ήταν άσχημη και πρέπει να αντιδράσουμε από αύριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x