NBA

Τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα στο ΝΒΑ ο Νοβίτσκι

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι σκοπεύει να συνεχίσει την καριέρα του στους Ντάλας Μάβερικς και μετά το 2019, όπως αναφέρει σήμερα (11/05) δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας.

Αποτελεί σημείο αναφοράς, όχι μόνο για ολόκληρη τη Γερμανία αλλά, για τον παγκόσμιο αθλητισμό. Έχοντας πίσω του μια τεράστια καριέρα, ο Ντιρκ Νοβίτσκι -περί ου ο λόγος- «απασχολεί» καθημερινά τα ΜΜΕ της χώρας του, καθώς πλησιάζει στο τέλος της πορείας του στο ΝΒΑ…

Όπως συνέβη και με την εφημερίδα «Bild», η οποία φιλοξενεί σήμερα δηλώσεις αλλά και ρεπορτάζ αναφορικά με το μέλλον του στους Ντάλας Μάβερικς και την… «νατσιονάλμανσαφτ».

Αναλυτικά το σχετικό κομμάτι ανέφερε:

«Ο Νοβίτσκι μπορεί να φανταστεί τη συνέχεια της καριέρας του στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς και μετά την επικείμενη σεζόν. “Νομίζω ότι, στην ηλικία μου, πρέπει να κοιτάζω την κάθε χρονιά μεμονωμένα. Θα δούμε πως θα είμαι την επόμενη χρονιά”, ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του 39χρονου άσου.

Ο Νοβίτσκι αναφέρθηκε και σε ενδεχόμενη επιστροφή του στην Εθνική Γερμανίας, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο… “Είπα πριν από λίγα χρόνια ότι είμαι εκτός Εθνικής ομάδας. Μετά, πήραμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βερολίνο και έπρεπε να κουνάω τον 37χρονο κώλο μου πάνω-κάτω. Κάτι που δεν περίμενα ποτέ. Έπαιξα σε εκείνο το τουρνουά, οπότε ποτέ μην λες ποτέ”, τόνισε με νόημα ο Γερμανός φόργουορντ.

Ο Νοβίτσκι αναρρώνει από μια επέμβαση στον αριστερό του αστράγαλο. Το φθινόπωρο θα μπει στην 21η του σεζόν στο ΝΒΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x