Euroleague

Τρινκιέρι: «Με Ντε Κολό, Τεόντοσιτς, Σπανούλη και Λάνγκφορντ δεν σε νοιάζει ο πέμπτος παίκτης»!

Κέφια είχε ο Αντρέα Τρινκιέρι παρά την ήττα της Μπάμπεργκ από την Ούνιξ Καζάν, με τον Ιταλό κόουτς να βγάζει το… καπέλο στον Κιθ Λάνγκφορντ.

Βαθιά… υπόκλιση στον Κιθ Λάνγκφορντ έκανε ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά την ήττα της Μπάμπεργκ από την Ούνιξ Καζάν.

Μάλιστα, ο προπονητής των πρωταθλητών Γερμανίας τόνισε πως εάν του έδιναν στην ομάδα του τον Αμερικανό γκαρντ μαζί με τους Ντε Κολό, Τεόντοσιτς και Σπανούλη, δεν θα τον ενδιέφερε ποιος θα ήταν ο πέμπτος παίκτης!

«Ήταν ένα τρομερά κακό παιχνίδι από την πλευρά μας, αλλά ακόμη και έτσι θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι πάντα ωραία να επιστρέφω εδώ, γιατί είχα καλές αναμνήσεις. Υπάρχουν πολλές ομάδες που δεν μπορούν να σταματήσουν τον Λάνγκφορντ, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης. Εάν βάζεις μαζί με τους Ντε Κολό, Τεόντοσιτς, Σπανούλη και Λάνγκφορντ, όποιος κι αν είναι ο πέμπτος παίκτης δεν έχει σημασία. Θα μπορούσαμε να βάλουμε τον Σέρχιο Γιουλ και να πάρουμε 25 πόντους από τον καθένα! Οι παίκτες είναι σαν τον καλό μπουκάλι κρασί: Ο Άντριου Γκάουντλοκ ήταν ένα εξαιρετικό νεαρό… κρασί και ο Λάνγκφορντ είναι ένα Μπαρόλο (υψηλής ποιότητας ιταλικό κρασί)», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά την ήττα της Μπάμπεργκ από την Ούνιξ Καζάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x