Ελλάδα

Τρις: «Θα βοηθήσω τον ΠΑΟΚ με όλους τους τρόπους»

Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε σήμερα το πρωί ο Αμερικανός γκαρντ, Μπράντον Τρις. «Είμαι αρκετά έξυπνος, οπότε θα προσαρμοστώ γρήγορα», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις.

Τον Αμερικανό γκαρντ, Μπράντον Τρις, ο οποίος είναι το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας υποδέχθηκε το πρωί η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο παίκτης, επεσήμανε: «Δεν έχω ξανά έρθει στην Ελλάδα κι είμαι χαρούμενος γι αυτό. Είχα πολλούς γείτονες από την χώρα σας, επομένως έχω ακούσει πολλά για αυτή. Ρώτησα τον κόουτς πρώτα από όλα για το τι περιμένει από εμένα να προσφέρω. Μου είπε ότι θέλει να σκοράρω, να παίρνω ριμπάουντ. Μπορεί το ύψος μου να θεωρείται ιδανικό για πλει μεικερ όμως μου αρέσει να αγωνίζομαι και ως σμολ φόργουορντ. Μπορώ να βοηθήσω με πολλούς τρόπους την ομάδα».

Αναφορικά με το γεγονός ότι έχει παίξει αντίπαλος με τον νέο του συμπαίκτη, Ντίλαρντ στην Ιταλία, ανέφερε ότι: «Η ομάδα μου ήταν πρώτη, όμως η ομάδα του Ντίλαρντ στις τελευταίες θέσεις και κατάφεραν να μας κερδίσουν με μεγάλη διαφορά κι αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω». Ερωτηθείς για τον βαθμό ετοιμότητάς του, δήλωσε: «Πρέπει να προσαρμοστώ και να… τρέξω να φτάσω την ομάδα στο επίπεδο που είναι για να είμαι σε αρκετή καλή φυσική κατάσταση. Πρέπει να μάθω τα συστήματα αλλά έχω αρκετό χρόνο, είμαι αρκετά έξυπνος άρα δεν νομίζω ότι θα χρειάζεται να περιμένω αρκετό καιρό».

Τέλος, για το τι περιμένει από τον εαυτό του στη νέα του ομάδα τη νέα σεζόν, τόνισε: «Προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα με όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους. Άμα η ομάδα μπορεί να κερδίζει κι εγώ συμμετέχω με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτό, τότε θα είναι επιτυχία για μένα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x