Ελλάδα

Τσαϊρέλης: «Να είμαστε έτοιμοι με ΠΑΟΚ»

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης τόνισε πως το ζητούμενο για τον Άρη δεν είναι η ετοιμότητα… τώρα, αλλά μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, όταν και θα γίνει ο προημιτελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, ο πάουερ φόργουορντ του Άρη τόνισε:

-τη νίκη επί της Γεσιλγκιρέσουν: «Ήμασταν για περισσότερη ώρα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Δεν έλειψαν τα κενά διαστήματα όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Έχουμε ακόμα πάρα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε και θα το λέμε συνέχεια».

-τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ντέρμπι. Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Δεν έχουμε δείξει ακόμα τις πραγματικές δυνατότητές μας, έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα, που θεωρώ ότι είναι λογικό, γιατί η ομάδα αποτελείται από πολλά νέα πρόσωπα. Έχουμε ακόμα πάρα πολλή δουλειά».

-το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας: «Δεν μπορώ να πω με σιγουριά τον βαθμό ετοιμότητας που θα έχουμε στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, δεν είναι δική μου δουλειά. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι εμείς πρέπει να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά, γιατί έρχονται σε μια χώρα που δεν έχουν ξαναπαίξει, βλέπουν καινούρια πράγματα, δέχονται πολλές πληροφορίες και πρέπει να κοιτάει ο ένας τον άλλον, να βοηθάει ο ένας τον άλλον για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε προπόνηση, κάθε φιλικό παιχνίδι. Κάθε μέρα που περνάει είναι πολύ σημαντική γιατί έχουμε να μάθουμε ο ένας τον άλλος και εντός γηπέδου και εκτός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x