NBA

Τζάκσον: «Συχνά ένιωθα το μίσος του Κόμπι»

Ο Φιλ Τζάκσον μιλά σε συνέντευξή του για την περιπετειώδη συνεργασία του με τον Κόμπι Μπράιαντ και το πώς τελικά κατάφεραν να βρουν κώδικα επικοινωνίας.

Μαζί κατέκτησαν πολλούς τίτλους. Όμως μέχρι να καταφέρουν να συνεργαστούν αρμονικά Φιλ Τζάκσον και Κόμπι Μπράιαντ πέρασαν από σαράντα κύματα. Ο άλλοτε κόουτς των Λέικερς και πλέον πρόεδρος των Νικς παραδέχτηκε πως αρχικά είχε αντιληφθεί πως ο σταρ της τότε ομάδας του τον απεχθανόταν.

«Α, ο καλός μου φίλος ο Κόμπι… Συχνά μπορούσα να νιώσω το μίσος του. Είμαι βέβαιος πως ήταν έξαλλος μαζί μου όταν έγραψα στο βιβλίο μου ότι δεν μπορεί να τον κοουτσάρει κανένας προπονητής. Συχνά είχαμε τις διαφωνίες μας. Εκείνος ήθελε περισσότερη ελευθερία, ενώ εγώ να είναι πιο πειθαρχημένος. Αυτή η τριβή είναι συνηθισμένη μεταξύ προπονητή και παίκτη. Όταν επέστρεψα για τη δεύτερη θητεία μου στους Λέικερς, ο Κόμπι με είχε καταλάβει καλά. Του έδωσα μεγαλύτερη ελευθερία να κάνει τα δικά του, αρκεί να ήταν μέσα στο πλαίσιο της τριγωνικής επίθεσης. Έτσι πήραμε άλλα δύο πρωταθλήματα. Σε κάθε περίπτωση πάντα έβλεπα τον Κόμπι σαν έναν πραγματικά σπουδαίο παίκτη, έναν έξυπνο τύπο κι έναν αξιοθαύμαστο άνθρωπο», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x