NBA

Τζέιμς: «Πρέπει να βγάλουμε χρήματα τώρα» (video)

Χαώδης είναι η οικονομική διαφορά ανάμεσα στην Ευρώπη και το ΝΒΑ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μάικ Τζέιμς.

Πολύ περισσότερα χρήματα δίνει το ΝΒΑ από την Ευρώπη, όπως δήλωσε ο Μάικ Τζέιμς.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως διασκέδασε τη θητεία του στον Παναθηναϊκό Superfoods, ωστόσο υπογράμμισε πως η μετακόμιση στον «μαγικό κόσμο» ήταν μία απόφαση για τον εαυτό του.

«Το ΝΒΑ δίνει πολλά χρήματα αυτή τη στιγμή. Στην Ευρώπη δεν υπάρχει ένωση παικτών, αυτό είναι μεγάλο θέμα. Αφήνουν να συμβαίνουν κάποια πράγματα. Πρέπει να γίνουν αλλαγές», δήλωσε αρχικά ο Μάικ Τζέιμς μιλώντας στον Ντέιβιντ Πικ και πρόσθεσε για το θέμα των χρημάτων στα συμβόλαια:

«Στο ΝΒΑ μπορείς να δεις το επίπεδό σου. Συγκρίνεις τα στατιστικά και καταλαβαίνεις πού βρίσκεσαι. Υπάρχουν παίκτες δίπλα μου με το ίδιο επίπεδο που παίρνουν "τρελά" συμβόλαια. Για την Ευρώπη είναι δύσκολο να δώσει περισσότερα χρήματα. Δεν παίζεις για τα χρήματα, αλλά για τις ομάδες. Ξέρω ότι ο κόσμος θα πει ότι παίζουμε για τα χρήματα, αλλά κανείς δεν θα πει ότι θα πρέπει να ζήσουμε όλη την υπόλοιπη ζωή μας βασιζόμενοι στα συγκεκριμένα χρήματα. Πρέπει να βγάλουμε χρήματα τώρα».

Τέλος, μίλησε για τον Παναθηναϊκό: «Ήταν διασκεδαστικά. Δεν υπάρχουν άσχημα αισθήματα, δεν έχω κάτι εναντίον τους. Είναι μια απόφαση για τον εαυτό μου. Ελπίζω να επιστρέψω για να δω κάποιο παιχνίδι τους και να πανηγυρίσω για εκείνους».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x