Euroleague

Τζέιμς: «Πρέπει να το… δεις, για να καταλάβεις τι σημαίνει Παναθηναϊκός»

Ευλογημένος που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό αισθάνεται ο Μάικ Τζέιμς, μην μπορώντας να εξηγήσει με λόγια το πώς είναι να φοράς την εξάστερη φανέλα. «Είμαι κοντός, ήμουν πάντα ‘αουτσάιντερ’, αλλά…»

Την... τιμητική του είχε ο Μάικ Τζέιμς από την Ευρωλίγκα. Σε βίντεο αφιέρωμα της διοργανώτριας αρχής, ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρεται στη ζωή στον Παναθηναϊκό, αν και... δυσκολεύεται να εξηγήσει με λόγια το πώς είναι να φορά την εξάστερη φανέλα, ενώ μιλά και για τα τρομερά αθλητικά προσόντα του.

«Σε όλη μου τη ζωή ήμουν κάτι σαν... αουτσάιντερ. Ξεκίνησα από πολύ χαμηλά και κατέληξα να παίζω στην Εuroleague. Κάποιες μέρες αισθάνομαι ψηλότερος από τους υπόλοιπους. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που με κάνουν να είμαι αυτός που είμαι. Είμαι επιθετικός. Όταν είσαι κοντός όπως εγώ, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να δεχθείς τάπα. Αρχικά, δεν μπορούσαν να περιμένουν από εμένα ότι θα πηδάω τόσο ψηλά. Δεν ήξεραν ποιος είμαι».

Ερωτηθείς για το ότι πλέον φορά την φανέλα του Παναθηναϊκού, είπε: «Πρέπει να το δεις, να το ζήσεις, δεν μπορείς να το εξηγήσεις το πώς είναι να παίζεις για τον Παναθηναϊκό. Παίρνεις δύναμη από την εξέδρα, είναι σαν έξτρα μπόνους».

Όσο για τη δυσκολία της Ευρωλίγκας; «Κάποιες φορές, είναι καλύτερη από το ΝΒΑ, γιατί κάθε ματς μετρά. Αν χάσεις τρία σερί παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι μπορείς να μείνεις εκτός πλέι οφ»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x