Γενικά

Γίνεται… Σλοβένος ο Τζος Νίμπο και θα βρεθεί στον δρόμο της Εθνικής

Όπως αναφέρει το «Basket news», ο Τζος Νίμπο θα πάρει σλοβένικο διαβατήριο και θα αγωνιστεί στο προολυμπιακό τουρνουά, όπου είναι πιθανό η Σλοβενία να παίξει με την Ελλάδα για μία θέση στους Αγώνες.

Αντίπαλος με την Εθνική μας αναμένεται να αγωνιστεί ο Τζος Νίμπο στο προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ. Και αυτό διότι θα η Σλοβενία θα του… χορηγήσει ένα διαβατήριο και θα γίνει μέρος της παρέας του Λούκα Ντόντσιτς, σύμφωνα με το «Basket news». Την είδηση μάλιστα, αναπαρήγαγε και ο έγκριτος Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας.

Ο ψηλός της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν μπορεί να αγωνιστεί με την Νιγηρία, καθώς υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στην ομοσπονδία της χώρας του και έτσι το έργο των πρωταθλητών Ευρώπης του 2017, μοιάζει πιο εύκολο.

Ο Νίμπο διανύει μία εξαιρετική σεζόν με την φανέλα των Ισραηλιτών, καθώς μετράει 11.1 πόντους, 7.3 ριμπάουντ και 16.7 στο σύστημα αξιολόγησης, σε κάτι λιγότερο από 24 λεπτά ανά παιχνίδι και είναι ο πρώτος ριμπάουντερ στην Ευρωλίγκα!

Θυμίζουμε πως η Σλοβενία βρίσκεται στο προολυμπιακό του ΣΕΦ στον α' όμιλο με Κροατία και Νέα Ζηλανδία, ενώ η Ελλάδα στον β' όμιλο θα παίξει αρχικά με Αίγυπτο και Δομινικανή Δημοκρατία. Αν τερματίσουν αμφότερες πρώτες, η «γαλανόλευκη» και η παρέα του Ντόντσιτς είναι πιθανό να δώσουν τελικό πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x