Γενικά

Μάκλεμορ: «Δεν είμαι βιαστής-Η αλήθεια θα λάμψει»

Ο Μπεν Μάκλεμορ δήλωσε πως οι κατηγορίες για βιασμό είναι ψευδείς και παρουσιάστηκε βέβαιος για την απαλλαγή του.

Σίγουρος για την αθωότητά του δήλωσε ο Μπεν Μάκλεμορ. Ο πρώην ΝΒΑερ, που είχε φέτος ένα σύντομο πέρασμα από την ΑΕΚ, συνελήφθη προ ημερών στο Όρεγκον με την κατηγορία του βιασμού. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό πρώτου βαθμού, σεξουαλική πράξη χωρίς συναίνεση σε πρώτο βαθμό και σεξουαλική κακοποίηση δευτέρου βαθμού. Ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 50.000 δολαρίων και θα δικαστεί την 1η Ιουλίου.

«Δεν κατηγορούμαι πως χρησιμοποίησα βία για να βιάσω κάποιον άνθρωπο. Κατηγορούμαι ότι ενεπλάκην σε σεξουαλική δραστηριότητα με κάποια η οποία ισχυρίζεται πως δεν υπήρχε συναίνεση. Δεν βίασα αυτή τη γυναίκα, δεν την κακοποίησα σεξουαλικά. Ποτέ δεν θα σε σεξουαλική πράξη αν αντιλαμβανόμουν ότι μια γυναίκα δεν ενδιαφέρεται για μένα και δεν το δείχνει», ανέφερε ο 31χρονος άσος της ισπανικής Μπρεογάν.

«Οι δικηγόροι μου κι εγώ συνεργαζόμαστε με τις αρχές για τις έρευνες. Ανταποκρίθηκα σε ό,τι μου ζήτησαν, άμεσα και με επαγγελματισμό. Η αλήθεια θα λάμψει. Είμαι βέβαιος πως θα καθαρίσει το όνομά μου. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Εκτιμώ όλους όσους την εξέφρασαν και είμαι πεπεισμένος πως η υπόθεση θα καταλήξει όπως πρέπει», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x