NBA

Υπόσχονται μάχη μέχρι εσχάτων οι Σέλτικς

Οι Σέλτικς είναι πανέτοιμοι για τον τελικό των τελικών στην Ανατολή.

Κάθε άλλο παρά πτοήθηκαν οι Σέλτικς από την ήττα στο Κλίβελαντ και όλοι δήλωσαν πως περιμένουν πώς και πώς το έβδομο και καθοριστικό ματς των τελικών της Ανατολής, τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Κλίβελαντ.

«Είμαι περήφανος για τον τρόπο που αντιδράσαμε και παλέψαμε ως το τέλος. Είχαμε την ευκαιρία να μειώσουμε και στους τέσσερις, αλλά αστοχήσαμε σε ένα τρίποντο. Όμως αυτή η ομάδα επιμένει και πεισμώνει. Θα είμαστε έτοιμοι για το Game 7», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Μπραντ Στίβενς.

Ο κορυφαίος των Σέλτικς στο τελευταίο ματς, Τέρι Ροζίερ, είπε: «Θα πρέπει να βγούμε επιθετικά και να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Δεν θα πρέπει να επαναπαυτούμε στο γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας ούτε να τρέφουμε αυταπάτες πως θα είναι εύκολο το έργο μας, γιατί δεν θα είναι».

Ο Μάρκους Σμαρτ, δε, προανήγγειλε... ξύλο. «Τώρα το μόνο που μετρά είναι η νίκη. Δεν θα είναι εύκολο. Θα χρειαστεί να πέσεις κάτω και να λερωθείς. Δεν γίνεται να βγεις εκεί έξω και να προσπαθήσεις να φαίνεσαι όμορφος. Πρέπει να είσαι έτοιμος για σκληρή μάχη και να είμαστε διατεθειμένοι να βγούμε από το γήπεδο ματωμένοι», ανέφερε ο σκληροτράχηλος γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x