NBA

Χωρίς Γκριν οι Γουόριορς κόντρα στους Μάβερικς (pic)

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς φιλοξενούνται τα ξημερώματα (18/11, 03:30) από τους Ντάλας Μάβερικς στο «Airlines Center» και δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Ντρέιμοντ Γκριν.

Δίχως τον Ντρέιμοντ Γκριν στην σύνθεσή τους αναμένεται να αγωνιστούν οι Γουόριορς απέναντι στους Μάβερικς, στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα (18/11, 03:30), στο Ντάλας.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Κρις Χέινς στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, οι «πολεμιστές» θα αγωνιστούν απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς, δίχως τον Ντρέιμοντ Γκριν, εξαιτίας προβλήματος στο δάχτυλο του ποδιού του.

Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ /σέντερ μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες, τόσο για την κόντρα του με τον συμπαίκτη του, Κέβιν Ντουράντ όσο και με την κακή απόδοσή του (0 πόντους, 5 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 5 λάθη σε 23 λεπτά συμμετοχής) απέναντι στους Χιούστον Ρόκετς.

Την εφετινή σεζόν, ο άσος των Γουόριορς έχει κατά μέσο όρο σε 13 αγώνες, 6.9 πόντους (66.7% β, 44.4% σουτ και 22.2% τριπ), 7.5 ριμπάουντ και 7.2 ασίστ.




Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x