Μουντομπάσκετ 2023

Χωρίς Τέιτουμ και με Γαλλία οι ΗΠΑ

Τις υπηρεσίες του Τζέισον Τέιτουμ για ένα ακόμα παιχνίδι, αυτό κόντρα στην Γαλλία θα στερηθούν στο Παγκόσμιο κύπελλο οι ΗΠΑ. Διαθέσιμος ο Σμαρτ, επανέρχεται για τους «τρικολόρ» ο Λαμπιρί.

Με την σημαντική απουσία του Τζέισον Τέιτουμ θα αγωνιστούν και στον προημιτελικό του Παγκοσμίου κυπέλλου απέναντι στην Γαλλία οι ΗΠΑ. Ο διεθνής άσος, παρότι κατάφερε να πάρει μέρος στο πρωινό χαλάρωμα της ομάδας χωρίς ιδιαίτερες ενοχλήσεις, έμεινε εκτός αγώνα από τον Γκρεγκ Πόποβιτς, σε αντίθεση με τον Μάρκους Σμαρτ.

Ο πρώτος, θυμίζουμε πως λόγω διαστρέμματος έχει χάσει τα παιχνίδια με Ιαπωνία, Ελλάδα και Βραζιλία, ενώ ο δεύτερος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο στο τελευταίο παιχνίδι των ΗΠΑ, αλλά αποθεραπεύτηκε.

Ο Τέιτουμ στους δύο αγώνες της διοργάνωσης με Τσεχία και Τουρκία, είχε 10,5 πόντους, 7,5 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1,5 κόψιμο μέσο όρο σε 24,3 λεπτά συμμετοχής.

Πιο ευχάριστα είναι τα νέα για το στρατόπεδο της Γαλλίας, καθώς ο Βενσάν Κολέ θα έχει στη διάθεσή του τον Λουί Λαμπιρί, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στα τρία τελευταία παιχνίδια, λόγω τραυματισμού στο ματς με την Ιορδανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x