Ελλάδα

Ζντοβτς: «Υπήρχε κούραση, μετρά η νίκη»

Ικανοποιημένος αλλά μόνο από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Προμηθέα (76-60) ήταν ο Γιούρε Ζντοβτς που έκανε λόγο για κόπωση της ομάδας του.

Ο Γιούρε Ζντοβτς δεν κρατά τίποτα πέρα από το αποτέλεσμα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Προμηθέα στο ΟΑΚΑ (76-60).

«Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε χαρακτήρα. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο μετά το ταξίδι, αφού θα υπήρχε κούραση. Ο Προμηθέας έχει βρει τον τρόπο να παίρνει νίκες και έχει πολύ καλό ρόστερ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, αλλά στην επίθεση συνεχίσαμε να έχουμε κάποιες απαίσιες επιλογές χωρίς να διαβάζουμε τις φάσεις. Δεν είχαμε υπομονή. Τούς δίναμε ο, τι ήθελαν. Αυτό ήταν το βασικό πρόβλημα. Όπως και να 'χει, νικήσαμε και αυτό είναι το σημαντικό στο τέλος της ημέρας», ανέφερε ο Σλοβένος τεχνικός.

Ο Τζαουάντ Γουίλιαμς που εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου είπε: «Ξέραμε ότι σήμερα θα ήταν δύσκολο ματς. Ο Προμηθέας έχει πολύ ταλαντούχο ρόστερ και το κλειδί του αγώνα θα ήταν η άμυνα για να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε τα πάντα εκτός από το να παίξουμε άμυνα. Ευτυχώς δεν μας κόστισε και κερδίσαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x