Euroleague

Ζέρβας: «Δεν δικαιολογείται ο Μπλατ»

Ο Νίκος Ζέρβας σχολίασε το ροτέισον του Ντέιβιντ Μπλατ και την… άγνοιά του για την απόφαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να μην κατέβει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

inner

Στις αγωνιστικές επιλογές του Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά και στη δήλωσή του πως δεν γνώριζε για την απόφαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να μην αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Νίκος Ζέρβας μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει 4 ασίστ από τις 6 στο ημίχρονο ο Σπανούλης και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κερδίσει παιχνίδι που κρατά την Αρμάνι στους 66 πόντους μέσα στο Μιλάνο. Επιπλέον ο προπονητής έχει πολλά προβλήματα στη διαχείριση του ρόστερ, σαν να μην ξέρει τι παίκτες έχει στα χέρια του. Ο Μπλατ κράτησε τον Παπανικολάου 38 λεπτά στο παρκέ, ενώ ο Μιλουτίνοφ και ο Πρίντεζης προέρχονταν από μεγάλη συμμετοχή τρεις μέρες πριν με το Λαύριο και έλιωσαν ξανά στο γήπεδο», τόνισε.

«Είναι λίγο αδικαιολόγητος ο Μπλατ να μην το γνωρίζει για την απόφαση της διοίκησης γιατί η ερώτηση αφορούσε στην απόφαση και όχι την ανακοίνωση της ΚΑΕ και έχει βουίξει ο τόπος εδώ και καιρό για τις προθέσεις της διοίκησης. Σε ό,τι αφορά στην ανακοίνωση της ΚΑΕ, είναι λογικό να μην το ξέρει γιατί πριν τα ματς οι άνθρωποι της ομάδας δεν ενοχλούν τον προπονητή και τους παίκτες για πράγματα που δεν αφορούν το παιχνίδι», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x