Ελλάδα

Ζέρβας: «Δεν πάει για παίκτη ο Ολυμπιακός, όλα… ρευστά εν όψει καλοκαιριού»

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να προβεί σε προσθήκη παίκτη για τα play offs παρά το πλήγμα με Τιλί, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, όπως ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ανακατεύοντας την… τράπουλα (με τον Κάιλ Γουίλτζερ να παίρνει τη θέση του στην Α1) αναμένεται να καλύψει ο Ολυμπιακός το κενό που δημιουργήθηκε με τον Κιμ Τιλί, που θα υποβληθεί σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο αριστερό γόνατο.

Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ (αν και αρχικά κυκλοφόρησαν φήμες για απόκτηση παίκτη) όπως έχει ενημερώσει ο Νίκος Ζέρβας από το βράδυ της Δευτέρας. Ωστόσο, όπως τόνισε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 αυτά τα δεδομένα είναι πιθανό να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» επεσήμανε -ύστερα από… καταιγισμό ερωτημάτων από φίλους των Πειραιωτών-, ότι δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για τη στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν. «Όλα είναι… ρευστά», επεσήμανε, τονίζοντας ότι είναι ανοιχτό το θέμα του προπονητή και ότι προτεραιότητα αποτελεί να διατηρηθεί ο κορμός της ομάδας και να ανανεωθούν τα συμβόλαια των Ελλήνων παικτών (Σπανούλη, Παπανικολάου, Παπαπέτρου), που λήγουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x