Ελλάδα

Ζέρβας: «Εντός 24ώρου ανακοινώνεται ο Χένρι, ψάχνεται για... όλα ο Ολυμπιακός»

Θέμα χρόνου αποτελεί η ανακοίνωση για τον Πιέριεϊ Χένρι από τον Ολυμπιακό, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Ζέρβας, τη στιγμή που οι «ερυθρόλεκοι» έχουν τα ραντάρ τους ανοιχτά για παν ενδεχόμενο.

Πίσω του έυχει αφήσει ο Ολυμπιακός την περίπτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου, αφού έχει ήδη προσαρμόσει ανάλογα τα πλάνα του και προχωρά στην απόκτηση παικτών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο αμέσως επόμενος παίκτης που αναμένεται να ανακοινωθεί μετά τους Γκος και Λιντέι, είναι ο Πιέριεϊ Χένρι, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές (Ολυμπιακός, Τόφας και παίκτης) τα έχουν βρει μεταξύ τους και απομένει μόνο το «OK» από τον παίκτη, που είναι στο Λας Βέγκας και οι εξελίξεις δεν έχουν «τρέξει» επίσημα λόγω της διαφοράς της ώρας.

Σε ό,τι αφορά την περαιτέρω ενίσχυση, ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να προκρίνει το πλάνο με Έλληνα φόργουορντ (Βεζένκοφ, Περπέρογλου) και θα προχωρήσει με 7 ξένους. Μάλιστα, για τη θέση «3» αναμένεται να αποκτηθεί παίκτης που θα είναι έμπειρος και όχι στο ίδιο στυλ με Γκος, Λιντέι και Χένρι.

Τέλος, επειδή οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μην βρεθούν μπροστά σε απρόοπτα, έχουν ανοιχτά τα ραντάρ τους στην αγορά ακόμα και για σέντερ, αφού ακόμα οι Σπερς δεν έχουν ενημερώσει αν θα κάνουν χρήση της οψιόν, που τους επιτρέπει να αποκτήσουν τον Νίκολα Μιλουτίνοφ αντί 1,5 εκατ. δολαρίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x