Euroleague

Ζέρβας: «Η υψηλού επιπέδου εμφάνιση του Γκος, η τρομερή δουλειά του Μιλουτίνοφ και η… προσθήκη»

Αυτά ήταν τα σημεία-κλειδιά της νίκης του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ, σύμφωνα με τα όσα τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, ο οποίος αναφέρθηκε εξελίξεις που πλησιάζουν στο θέμα της ενίσχυσης.

Ο Ολυμπιακός «λύγισε» τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, οδηγώντας τη στην πρώτη φετινή της ήττα στην Ευρωλίγκα και ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 στους καθοριστικούς παράγοντες της «ερυθρόλευκους» επιτυχίας.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών στάθηκε στην πολύ καλή παρουσία της ομάδας του Μπλατ σε όλα τα δεκάλεπτου, πριν της καθίζησης στο τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο ο Στρέλνιεκς «κράτησε» την ομάδα του. Ανέφερε ότι η «κοιλιά» που έχει… καθιερώσει ο Ολυμπιακό σε αυτήν την περίοδο αποτελεί θέμα συγκέντρωσης και διαχείρισης.

Σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα της μεγάλης νίκης, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σε πολύ καλό βράδυ τον Βασίλη Σπανούλη (20 πόντους με 5/6 τρίποντα), Γουίλιαμς-Γκος (23 πόντους/ 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ) και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Για τον Αμερικανό γκαρντ σχολίασε ότι έκανε εμφάνιση πολύ υψηλού επιπέδου, τονίζοντας ότι ο Μπλατ πήρε τους καρπούς που… θέρισε στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ επεσήμανε ότι ο Σέρβος έδωσε πολλά σε επίθεση και σε άμυνα, παρότι δεν το φανερώνουν οι αριθμοί.

Τέλος, ο Νίκος Ζέρβας μίλησε και για το θέμα της ενίσχυσης στο οποίο πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις ή τέλος πάντων αποφάσεις από Δευτέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x