Ελλάδα

«Ζέσταμα» για τελικό από Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Ολυμπιακός και ΑΕΚ δοκιμάζονται σε Τρίκαλα και Ρέθυμνο αντίστοιχα για τη 16η αγωνιστική της Α1 πριν τον μεταξύ τους τελικό Κυπέλλου το Σάββατο.

Λίγες μέρες πριν αναμετρηθούν στο Ηράκλειο για τον τελικό Κυπέλλου, ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν να βγάλουν μια υποχρέωση στο πρωτάθλημα.

Για τη 16η αγωνιστική η «Ένωση» δοκιμάζεται στο Ρέθυμνο από την τοπική ομάδα. Οι «κιτρινόμαυροι», που μετανάστευσαν στην Κρήτη μιας και έπεται ο μεγάλος αγώνας στο Ηράκλειο και δεν θα επιστρέψουν στην Αθήνα, θα έχουν νέο πρόσωπο τον Κέβιν Πάντερ αλλά και πολλά προβλήματα. Εκτός μάχης με πρόβλημα στους κοιλιακούς είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μάνι Χάρις (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Παναγιώτης Βασιλόπουλος (ίωση). Δεδομένη είναι η απουσία του Τσινέμελου Ελόνου που χάνει και τον τελικό, ενώ ο Κέλσι Μπάρλοου χάνει τη θέση του στο ρόστερ. Το Ρέθυμνο θα αγωνιστεί με σύμμαχο την παράδοση, καθώς μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς κανονικής περιόδου ως γηπεδούχος έχοντας χάσει από την «Ένωση» μόνο μία φορά, στα περσινά play offs.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με 13 παίκτες στα Τρίκαλα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναμένεται να δώσει ανάσες σε έναν «βασικό» του. Εκτός μάχης παραμένουν ο ανέτοιμος Κιμ Τιλί και ο Δημήτρης Αγραβάνης που χάνει το υπόλοιπο της περιόδου. Οι γηπεδούχοι, που είναι και ουραγοί στην Α1, δεν έχουν κερδίσει ποτέ τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά η 16η αγωνιστική:

Τρίτη 13/2
Ρέθυμνο Cretan Kings-ΑΕΚ 15:30 (ΕΡΤ 2)
Τρίκαλα BC Aries-Ολυμπιακός 18:00 (ΕΡΤ 1)

Τετάρτη 14/2
Παναθηναϊκός Superfoods-Γυμναστικός Λάρισας Φάρος 17:00 (COSMOTE Sport 4)
Προμηθέας Πάτρας-Πανιώνιος Βίκος Cola 18:00 (παράλληλη μετάδοση ΕΡΤ)
Άρης-Λαύριο Megabolt 18:00 (παράλληλη μετάδοση ΕΡΤ)
Κολοσσός H Hotels-Κόροιβος Αμαλιάδας 18:00 (παράλληλη μετάδοση ΕΡΤ)

Πέμπτη 15/2
Κύμη-ΠΑΟΚ 18:15 (ΕΡΤ1)

Η επόμενη αγωνιστική (17η, 3-4/3)
Προμηθέας Πάτρας-Παναθηναϊκός Superfoods
Πανιώνιος Βίκος Cola-Κόροιβος Αμαλιάδας
Γυμναστικός Λάρισας Φάρος-Κύμη
Ολυμπιακός-Άρης
ΠΑΟΚ-Τρίκαλα BC Aries
Λαύριο Megabolt-Ρέθυμνο Cretan Kings
ΑΕΚ-Κολοσσός H Hotels

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x